Deeday kläder

Sponsrade länkar


Deeday är ett förhållandevis nytt klädmärke som riktar in sig mot en kvinnlig kundkrets. Plaggen utstrålar välbefinnande, komfort och romantik.

Deeday

Deeday är ett i raden av klädmärken som enbart säljer tjejkläder. Märket, som presenterade sin första kollektion så sent som 2008, fokuserar på bekväma och trendiga kläder med ett lätt stänk av romantik och ytterst blygsamma inslag av rock. Det romantiska elementet tar sig uttryck i form av luftiga silhuetter i mjuka naturmaterial. Färgsättningen är ljus, djup och enkel och broderier och spets förekommer i utsmyckningssyfte. Varumärket lyckas fånga sinnrikheten i det enkla och sensuella samtidigt som plaggen utstrålar en känsla av glamour. Kollektionerna inrymmer i första hand blusar och klänningar, men även andra plagg förekommer.

Återförsäljare i alla världsdelar

Deeday, som är ett i grunden franskt klädmärke, har i skrivande stund återförsäljare i alla världsdelar. Klädmärket är än så länge förhållandevis ovanligt, vilket skapar möjligheter att klä sig unikt och sticka ut i mängden. Den som vill handla kläder från Deeday kan inte göra det på märkets officiella hemsida (deeday.fr), som de facto är mycket informationsfattig. Istället bör man vända sig till postorderföretag som Sid and Sally, Meinto och Stil1.

Human prissättning

Deeday tillämpar än så länge en förhållandevis human prissättning. Enligtvår bedömning kan man lätt skapa en komplett outfit från topp till tå för 1500 kronor. En snygg klänning kostar t.ex. mellan 500 och 1000 kronor beroende på modell. Priserna varierar inte särskilt mycket mellan märkets svenska återförsäljare. Däremot varierar utbudet stort; det lönar sig därför att sovra bland olika återförsäljare för att med säkerhet hitta vägen till rätt plagg.

Sponsrade länkar