Flash kläder

Sponsrade länkar


Flash är ett märke som fokuserar sitt utbud på bekväma kläder som kan utgöra en bra vardagsbas. Kedjan, som har sitt ursprung i Lund, har under de senaste åren expanderat rejält.

Flash

Flash är ett klädmärke som grundades så tidigt som 1968; då med en enda butik i Lund. I skrivande stund uppgår antalet butiker till över hundra. Dessa fördelade över hela landet med betoning på landets södra delar. Lund har två butiker, medan Göteborg har fyra butiker och Stockholm hela sex stycken. Den som vill få en överblick över butiksutbudet kan besöka märkets officiella hemsida (flashbutikerna.se).

Välkomponerat utbud

Kläderna från Flash består av en genomtänkt samling av plagg från olika varumärken. Flash har ett koncept som bygger på att klädutbudet uppdateras mycket ofta – i princip varje vecka. Av denna anledning återfinns inte produkterna från Flash på nätet – varumärket Flash riktar sig således till den kundgrupp som fortfarande föredrar traditionell shopping. Det är fullt möjligt att klä sig moderiktigt och snyggt från topp till tå med hjälp av det utbud som Flash tillhandahåller.

Paradis för spontanshoppare

Flash är ett renodlat paradis för kunder som uppskattar att shoppa spontant; eller snarare planerar sin shopping utan att närmare bestämma exakt vilka plagg som ska shoppas. En av fördelarna med Flash är, som tidigare påpekats, det faktum att produktutbudet byts ut kontinuerligt. Således har man stora chanser att se unik ut ifall man väljer att klä sig i plagg från varumärket Flash.

Sponsrade länkar