Henri Lloyd kläder

Sponsrade länkar


Henri Lloyd är ett livsstilsmärke som hängt med på klädmarknaden i nära nog ett halvt decennium. I initialskedet tillverkade Henri Lloyd marina kläder; märket betraktas t.ex. fortfarande som seglarjackans grundare.

Henri Lloyd

Henri Lloyd är ett klädmärke med rötter i Manchester, som inledde sin framgångssaga genom att tillverka fackmässiga sjökläder. Märket, som är specialiserat på jackor och herrkläder, erbjuder även damkläder, skor och accessoarer med en tidlös och elegant stil. Kläderna är eleganta utan att vara högtidliga och kännetecknas av sina skarpa kontraster, enkla mönster och rena snitt. Märket är ett erkänt livsstilsmärke, men priserna är ändå förhållandevis humana. Räkna t.ex. med att betala under 500 kronor för en t-shirt och mellan 500 och 1000 kronor för en snygg polotröja.

Henri Lloyd kläder i Sverige

Klädmärkets officiella hemsida (henrilloyd.com) erbjuder en komplett butiksförteckning. I Sverige är märket t.ex. representerat hos ett hundratal olika detaljister, varav minst tjugo återfinns i huvudstadsregionen. På hemsidan kan man som kund bekanta sig med märkets fullständiga produktutbud; men räkna dock inte med att samtliga plagg återfinns hos de enskilda återförsäljarna. För att komma över ett specifikt plagg rekommenderas därför shopping från webbshoppen på märkets officiella sida. För åtkomst till webbutiken krävs inloggning.

Henri Lloyd online

På den svenska internetmarknaden återfinns Henri Lloyd hos renommerade webbutiker som Nelly, Zoovillage, Seglarshoppen, Sealife och Meinto. Den som är på jakt efter skor från Henri Lloyd kan förslagsvis vända sig till butiker som Brandos och Heppo.

Sponsrade länkar