Acne kläder

Sponsrade länkar


Den svenska klädkoncernen Acne tillverkar både herr- och damkläder under varumärket med samma namn som koncernen. Prisnivån är jämförbar med betydligt kändare märken som Filippa K och Gant.

Acne

Acne är namnet på ett klädmärke och en företagskoncern. I skrivande stund har klädmärket två märkesbutiker i Stockholm respektive Göteborg. Varumärkets hemsida (acnestudios.com) informerar om vilka kollektioner som för tillfället erbjuds; hemsidan har även en webbutik – som i skrivande stund tyvärr är svåråtkomlig på grund av långa laddningstider – samt information om märkets detaljister och konceptbutiker. Märket har anor sedan 1990-talet och är jämförbart med Odd Molly, Filippa K och Hunky.

Acne kläder på nätet

Den som inte har tid att uppsöka någon av Acnes konceptbutiker – och istället föredrar att handla från någon av märkets detaljister – kan t.ex. sovra bland utbudet hos Zoovillage, Nelly och Facestore. I den fysiska handeln återfinns märket bl.a. hos JC och Jackie. Detaljisterna kan i många fall vara billigare än konceptbutikerna. Däremot varierar utbudet kraftigt. Du som handlar kläder från Acne bör i första hand reflektera över följande:

  • Acne håller mycket hög kvalitet på sina plagg. Däremot är prisnivån hög i förhållande till det faktum att kläder från Acne – på grund av sin relativa ovanlighet – inte kan betecknas som renodlade märkesplagg.
  • Räkna med att betala en tusenlapp för ett par byxor från Acne, 500 kronor för en kortärmad tröja eller t-shirt och minst tusen kronor för ett par klackskor eller stövlar.

Sist men inte minst – Acne är ett mycket bra alternativ för tjejer som vill klä sig snyggt, trendigt, stilmedvetet och unikt. Märkets sällsynthet på marknaden medför nämligen att kläderna inte kan prisbestämmas med bara ögats hjälp av allehanda amatörbedömare.

Sponsrade länkar