Polarn och Pyret kläder

Sponsrade länkar


Polarn och Pyret – eller Polarn O. Pyret som är märkets officiella namn – är ett känt namn inom barnkläder. Märket har även sålt mammakläder i hög kvalitet, men fokuserar idag enbart på kläder för barn.

Polarn och Pyret

Polarn och Pyret är ett numera anrikt märke inom barnkläder. Stilen kan betecknas som klassisk och tidlös; märkets mönstersättning kännetecknas i första hand av enkla randmönster, bondtryck och universella blommönster. Märket tillhandahåller naturligtvis även gott om enfärgade plagg. Målgruppen för märket är barn från sex till tolv år.

Ansett märke inom ytterkläder för barn

I vårt tycke har Polarn och Pyret sin främsta styrka bland ytterplagg; i synnerhet ullvantar, skaljackor, skalbyxor och fleecetröjor. Plaggen är propra och högkvalitativa, men upplevs ibland av barnen själva som tråkiga. Kanske beror detta på att märket i första hand vänder sig till nostalgiska föräldrar som vill köpa samma kläder till sina barn som de själva bar en gång i tiden. Märket kan nämligen inte anklagas för att förmedla billiga barnkläder – räkna t.ex. med att betala uppemot 800 kronor för ett par enkla skalbyxor.

Polarn och Pyret online

Polarn och Pyret har ganska nyligen öppnat en översiktlig webbshop på hemsidan polarnopyret.se. I övrigt finns märket representerat hos merparten av de återförsäljare som säljer barnkläder i hög kvalitet. På nätet får man emellertid hålla till godo med den officiella webbshoppen – märket har inte särskilt bred representation hos andra nätbaserade försäljare av barnkläder. Förutom webbshoppen finns naturligtvis ett femtiotal märkesbutiker runt om i Sverige.

Sponsrade länkar