Almia kläder

Sponsrade länkar


Almia är en tillverkare av damkläder med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Klädernas passform bejakar med andra ord kroppens naturliga former.

Almia

Almia säljer moderiktiga plagg med stilrena snitt och trendiga färgkombinationer. Plaggen saknar i regel tryck och är enkelt mönstrade. Gemensamt för alla plagg från Almia är att märket aldrig dagtingar med bekvämligheten; passformen försöker således inte dölja kroppens naturliga former. Istället tycks budskapet vara att mode inte är något som är förbehållet smala och unga – även rundare kvinnor har rätt att bejaka trender i from av stilrena plagg.

Baskollektion med ett brett storleksspann

Almia tillhandahåller en baskollektion med beteckningen Red Label. Denna kollektion inrymmer alltifrån enkla byxor till toppar och blazers i enkla basfärger – klara färger dominerar således framför pastellfärger. De plagg som ingår i baskollektionen återfinns i storlekarna 34 till 56 – övriga plagg i storleksspannet 36 till 54. Den stora fördelen med Almia – till skillnad från andra märken som tillhandahåller kläder i stora storlekar – är att plaggen från Almia i regel inte behöver specialbeställas. Även de stora plaggen finns således i butikerna för omgående leverans.

Detaljister runt om i landet

Almia säljs hos ett femtiotal detaljister runt om i landet. Märket finns även representerat i Finland, Danmark, Norge och Holland. Fullständigt butiksutbud återfinns på varumärkets hemsida (almia.net). På hemsidan finns även de senaste kollektionerna och kontaktinformation till de ytterst ansvariga för märkets representation i de nämnda länderna.

Sponsrade länkar