Chunk kläder

Sponsrade länkar


Chunk är ett fräscht märke inom streetwear med bas i London. Märkets styrka är t-shirts med illustrationer av den uppskattade Haynesbilen.

Chunk

Chunk är ett nischat varumärke vars styrka återfinns bland t-shirts med motiv av den kända Haynesbilen. Märket presenterar årligen sex produktprogram, varav fyra samlingar är säsongsanpassade. Märket har ett nära samarbete med Star Wars och Ninja Turtles – dessutom har Chunk licensierat Marvel Comics. Märket är även ansenligt i fråga om stilrena, enfärgade pikétröjor.

God representation inom svensk onlinehandel

På den svenska detaljhandeln återfinns märket i första hand online; butiker som Zoovillage, Nelly och Nodoubt förtjänar i detta sammanhang särskilt att lyftas fram. Bland fysiska återförsäljare finns märket representerat hos Åhléns, Red Devil och U-Turn i Nacka. Räkna med att betala mellan 500 och 1000 kronor för en enkel t-shirt. Märkets kortärmade polotröjor brukar vara ännu dyrare.

Chunk billigare i England

Den som är beredd att vänta någon vecka på en pikétröja från Chunk kan ha stor vinning att handla sitt plagg i märkets brittiska webbshop. Genomsnittspriserna i England är nämligen ca 30 procent lägre än i Sverige – skillnaden blir ännu större i tider då den svenska kronan står sig väl i förhållande till pundet. Kika således in på den brittiska hemsidan chunkclothing.com, som presenterar märkets fullständiga produktutbud med färgbilder, detaljerade produktbeskrivningar och priser angivna i brittiska pund. Det går utmärkt att handla med svenska kreditkort på den brittiska hemsidan.

Sponsrade länkar