Only kläder

Sponsrade länkar


Only är ett renodlat tjej- och dammärke, som i grunden är en tillverkare av denimjeans. Märket är förmånligt att köpa och plaggen är moderiktigt designade.

Only

Only är känt i första hand tack vare Vero Moda, som har ett rikt utbud av plagg från varumärket. Märkets officiella hemsida (only.com) listar de butiker på den svenska marknaden som säljer Only. Märket Only är en av marknadsledarna inom billiga denimjeans; byxorna återfinns i olika färgkulörer och modellerna är döpta utifrån tjejnamn som Ebba, Lala och Jolina. Jeansen kännetecknas av en sexig råhet och många av jeansen framhäver de kvinnliga formerna tack vare ett högt mått av stretchkvalitet i tyget. Snittpriserna för ett par högklassiga denimjeans från Only pendlar mellan 300 och 400 kronor.

Flera kollektioner om året

Klädmärket Only har ett tiotal konceptbutiker i Sverige; dessa uppdaterar sina kollektioner åtminstone tre gånger om året. Hos märkets detaljister kan utbudet uppdateras något långsammare – men i gengäld är priserna också lägre än i märkesspecifika butiker. Webbutiken Nelly bör särskilt lyftas fram i detta sammanhang. Varumärkets officiella hemsida har en bra butiksöversikt över konceptbutiker även utanför Sveriges gränser. Only – som är ett av varumärkena i Bestseller Group – har även en officiell webbutik under adressen bestseller.com.

Rik varieté av damplagg

I vårt tycke har Only ett väl framtaget sortiment av övriga damplagg som kan användas som komplement till märkets denimjeans. Alltifrån enkla toppar till stickade tröjor ingår i sortimentet. Likaså står Only värd för en rad nödvändiga accessoarer, däribland hårspännen och enklare smycken som knappast kan klassas som lika prisvärda som märkets flaggskepp – nämligen jeansen.

Sponsrade länkar