Gant kläder

Sponsrade länkar


Gant säljer stilrena herr- och damkläder, som kombinerar högtidlig elegans med ett högt mått av trendighet. Märket återfinns såväl på nätet som i en rad konceptbutiker i Sverige.

Gant

Gant är ett amerikanskt klädmärke, som numera är i schweizisk ägo. Märket har i första hand gjort sig populärt bland unga, trendmedvetna män som befinner sig på höjdpunkten av sin karriär. Herrkollektionen domineras av skjortor och t-shirts i klassiska rand- och rutmönster. Stilen är okonstlad och enkel – modet ligger således alltid i tiden – men märket har ändå lyckats väva in sportiga inslag i de enkla snitten. På herrsidan återfinns även en varieté av accessoarer och parfymer.

Damkläder från Gant med fokus på kvalitet

Som kvinna bör man inte avfärda Gant som ett herrmärke innan man tagit en titt på Gants damkollektion. Kläderna är enkla och jordnära – och ofta utsmyckade med prydnadsdetaljer som midjeband av siden och ärmmuddar. Färgsättningen varierar mellan klanglösa toner och starka klara färger.

Gant kläder – återförsäljare och konceptbutiker

På varumärkets hemsida (gant.se) finns en förteckning över alla märkets konceptbutiker i Sverige. Det kan emellertid vara lönsamt att handla kläder från Gant i utlandet – i konceptbutiken på Fifth Avenue 645 i New York kan man som europé göra storvinster. I synnerhet när dollarkursen är svag i förhållande till krona och euro. Plaggen kan även köpas hos en rad detaljister, men priserna brukar sällan vara lägre hos dessa än i konceptbutikerna. Den som vill handla Gant kläder online kan numera göra det i webbutiken på hemsidan. Här finns också en särskild menyrad med kläder som för tillfället är nedsatta i pris.

Sponsrade länkar