Salt kläder

Sponsrade länkar


Salt är en butik som säljer damkläder jämförbara med Vila, Replay och Vero Moda. Eftersom Salt är en klädbutik som riktar sig till den kundkrets som gillar traditionell shopping, har företaget ingen hemsida.

Salt

Salt är en klädbutik som i vårt tycke har ett intressant utbud av damkläder till medelhöga priser. Företaget, som i skrivande stund har butiker på Kungsgatan 31, Drottninggatan 66, Kista Galleria och Farsta Centrum, har ett utbud som i mångt och mycket blandar stilar som Vila, Vero Moda, Replay och Gina Tricot. Salt finns inte i någon form på nätet utan riktar sig endast till den kundgrupp som fortfarande är fäst vid traditionell shopping. För att lyckas med sitt koncept har man strategiskt placerat butikerna i folktäta områden som innerstaden och olika shoppinggallerior.

Givet besöksmål för trendmedvetna tjejer

Plaggen är moderiktiga och utbudet uppdateras med jämna mellanrum. För tjejer som gillar en extrovert, modern och kvinnlig klädstil är Salts butiker ett givet besöksmål. Tänk dock på att priserna kan variera mycket mellan konkurrenterna – det lönar sig således att även ta en titt förbi konkurrenterna. På Kungsgatan 31 finns t.ex. en butik vid namn Nicole med ett snarlikt klädutbud som Salts butik på samma adress.

Olika märken i Saltbutikerna

Som påpekats i det föregående består utbudet i Salts butiker av ett axplock av olika märken. I skrivande stund finns bland annat följande märken representerade i Salts butiker; Zento, Hollies, Nümph, Serious Sally, Miss Ewing, Sneaky Steve m.fl. Det faktum att många av dessa märken räknas som regelrätta märkesplagg återspeglar sig självfallet i butikens prissättning. Tänk dock på att märkesutbud, kampanjer och priser kan variera en aning mellan de olika butikerna i huvudstadsregionen.

Sponsrade länkar