Oasis kläder

Sponsrade länkar


Oasis är ett märke som riktar sig till damer och kvinnor med känsla för mode och kvalitet. Märket är okänt i Sverige och bör därför väljas av kvinnor som vill klä sig unikt.

Oasis

Oasis är ett klädmärke med drygt tjugo år på nacken. I huvudstadsregionen har märket i skrivande stund sex märkesbutiker med påläst och kunnig personal. Dessa återfinns på Skärholmen, Sickla köpcentrum, Biblioteksgatan, Åhléns City, Hamngatan och Bromma Blocks. I Göteborg återfinns varumärkets enda konceptbutik på NK, medan motsvarande butik i Malmö finns att besöka i Hansagallerian i centrala innerstaden.

Oasis kläder online

På varumärkets officiella hemsida (oasis-stores.com) kan man handla varumärkets kläder billigt. Men tänk på att priserna inte är angivna i svenska kronor och att man officiellt handlar från utlandet; ett faktum som påverkar såväl fraktkostnad som leveranstid. Oasis säljs även av en rad detaljister på nätet, däribland Boozt och Modegallerian. En av fördelarna med att handla i varumärkets konceptbutiker och officiella webbutik är att sortimentet uppdateras med jämna mellanrum. Till ovanligheterna hör att även kampanjer marknadsförs online – man går således inte miste om de billiga plaggen bara för att man inte orkar besöka en fysisk butik. De nyaste plaggen återfinns vidare hos märkets konceptbutiker och på hemsidan – inte hos detaljisterna, som envist brukar försöka trissa upp priserna på plagg från äldre kollektioner.

Märke som ökar i popularitet

Oasis är i skrivande stund ett ganska okänt märke, vars popularitet ökar sakta men säkert. De plagg som säljer bäst är klänningar, toppar, blusar, linnen – liksom andra överdelar. Jeansen från Oasis säljer bra, men märkets styrka ligger i vårt tycke ändå hos de snygga överdelarna.

Sponsrade länkar