Smash kläder

Sponsrade länkar


Smash är ett nyskapande klädmärke riktat till trendmedvetna kvinnor som eftersträvar en glad och ungdomlig outfit. Märkets tunikor, tröjor och accessoarer är expansiva tack vare glada och livliga tryck i vågade färgkombinationer.

Smash

Smash har sedan lanseringen utarbetat en glad och stiltypisk mönstersättning som hämtat inspiration från det holländska gatumodet. Sedan 2004 har man även hämtat inspiration från Barcelonas temperamentsfulla trendsättare. Smash – vars design påminner en aning om svenska Odd Mollys – tillverkar expansiva och ohämmade damkläder med livliga mönstertryck och glada färger. Plaggen upplevs som roliga och är utarbetade för att undvika monotona och tidlösa modeinslag.

Snabbt urvattnade men roliga för stunden

Damkläderna från Smash är således högst informella. Den expansiva stilen riskerar att snabbt bli urvattnad; en tumregel inom klädindustrin är ju att tidlös design är mer långlivad ur modesynpunkt än utåtriktade former och mönster. Å andra sidan – Smash tar vara på kreativitet och optimism. Till märkets försvar kan vidare framhållas att prissättningen är ytterst human. En mönstrad tunika kostar t.ex. i genomsnitt 250 kronor, medan en färgglad sommarklänning kostar det dubbla. Det finns således ekonomiskt utrymme för att modernisera garderoben efter några år när plaggen börjat kännas slentrianmässiga.

Smash kläder på nätet

Varumärket Smash har en officiell webbutik på hemsidan smash-wear.com. Frakten är i skrivande stund gratis vid beställningar överskridande 100 dollar. På hemsidan finns alltifrån kläder till smycken, väskor och accessoarer. De sistnämnda produktgrupperna är emellertid inte lika personliga som kläderna, som utan tvekan är märkets flaggskepp. På den svenska onlinemarknaden är märket förhållandevis okänt. Stayhard har en rad smycken från Smash, men i övrigt är man hänvisad till utländska återförsäljare.

Sponsrade länkar