Fox kläder

Sponsrade länkar


Fox är ett välkänt varumärke hos personer med intresse för extremsporter – i synnerhet motorcross. Varumärket finns representerat i välsorterade svenska webbutiker med fokus på nämnda sportgren.

Fox

Klädmärket Fox är väl ansett inom streetwear och är en av marknadsledarna inom den svenska marknaden för motorcross. I vårt tycke kännetecknas plaggen från Fox av hög detaljkvalitet; till nackdelarna hör dock att märket inte utmärker sig på något särskilt sätt – vare sig prismässigt eller vad gäller design och mönstersättning. Däremot har märket ett stort utbud och en bred varieté av produkter. Således får Fox kategoriseras som ett i raden av nischade klädmärken.

Officiell hemsida med webbutik

Varumärket har en officiell hemsida (foxeurope.com) som bland annat innehåller en webbutik. Plaggen finns listade med utgångspunkt i olika extremsporter – däribland BMX, surfing och MTB. Vid beställningar överskridande hundra dollar utgår ingen fraktkostnad. Det är inte särskilt svårt att handla för detta belopp – priserna är nämligen ganska genomsnittliga och rent av billiga jämfört med mer etablerade streetmärken. Räkna t.ex. med att betala ca 30 dollar för en långärmad skjorta eller 15 dollar för en t-shirt med enkelt mönstertryck.

Fox kläder i Sverige

För dem som däremot föredrar att handla på den svenska klädmarknaden återfinns Fox i webbshoppar som Junkyard, Top Streetwear och Iceman. Utbudet av Fox kläder i den fysiska handeln är emellertid desto skralare, men ett allmänt tips är att uppsöka klädbutiker med inriktning mot extremsporter och street. Eftersom Fox knappast kan betraktas som någon doldis på denna marknad borde utfallet av ett dylikt butiksbesök ha goda chanser att bli lyckat.

Sponsrade länkar