Ichi kläder

Sponsrade länkar


Ichi är ett klädmärke riktat till trendmedvetna kvinnor. Märket, som är populärt i hela Norden, kan i Sverige köpas hos en rad återförsäljare.

Ichi

Klädmärket Ichi riktar sig primärt till trendmedvetna kvinnor som lever och verkar i komplexa urbana miljöer. Märket är – sin trendiga modestil till trots – förhållandevis ovanligt jämfört med plagg från de stora butikskedjorna H & M, Gina Tricot och Vero Moda. Plaggen kan köpas billigt online; alltifrån Nelly till Lager157 och Mandel tillhandahåller produkter från Ichi. Den sistnämnda butiken har i skrivande stund ett särskilt rikt produktutbud.

Stort utbud av moderiktiga plagg

Varumärkets utbud inrymmer alltifrån trendiga överdelar och klänningar till ytterplagg och halsdukar. Det fullständiga produktutbudet finns tyvärr inte att tillgå på varumärkets officiella hemsida (ichi.biz) – såvida man inte först skapar ett användarkonto. Trots att märkets designers med stor träffsäkerhet lyckats pricka in det skandinaviska klädmodets mest utmärkande särdrag, är Ichi fortfarande ett oförtjänt udda klädmärke på den svenska marknaden. Detta trots att märket har en rad plagg som tillåter köparen att bygga en fullständig outfit enbart på basis av Ichis produkter.

Fysiska återförsäljare – några exempel

Ichi återfinns hos en rad fysiska återförsäljare, däribland hos många lokala klädhandlare. Till dessa hör bl.a. Cassels (Borås), Holmsunds (Uppsala) och Sweet (Göteborg). Det faktum att Ichi officiellt inte har gått ut med några riktpriser på sin hemsida, innebär att priserna hos olika detaljister kan variera starkt. Uppsök således minst ett par fysiska butiker – i mån av tid – för att jämföra utbud och prissättning.

Sponsrade länkar