Björn Borg kläder

Sponsrade länkar


Björn Borg är ett nytt varumärke licensierat av den legendariska tennisspelaren Björn Borg. Märket har ett brett produktsortiment av underkläder, skor och kalsonger.

Björn Borg

Varumärket Björn Borg lanserades så sent som 2006 i samband med årets Wimbledonmästerskap. Märket tillhandahåller skor, underkläder, väskor och glasögon men är marknadsledande inom kalsonger och underkläder. Märkets boxershorts uppskattas av killar och unga män, medan hipsters och trosor dominerar på damsidan. Inom ramen för varumärket tillverkas såväl damplagg som herrunderkläder. Alla plagg designas utifrån ledorden sporty, sexy, stylish och comfortable. Sportigheten är en naturlig del av varumärket tack vare kopplingen till tennisspelaren med samma namn. Designen kan vidare beskrivas som stilrent kreativ.

Konceptbutiker i Sverige

Björn Borg har en rad konceptbutiker på olika håll i landet; i Malmö ligger varumärkets butik på Södra Förstadsgatan 16, medan Stockholms mest besökta buk ligger på Sergelgatan 12. Likaså finns separata butiker i Skärholmen och Sturegallerian. Vidare finns konceptbutiker i Linköping, Helsingborg, Kungsbacka, Järfälla och i Göteborg. På märkets officiella hemsida (bjornborg.com) finns en fullständig förteckning över varumärkets konceptbutiker. Hemsidan inrymmer även en webbshop innehållande märkets totala produktutbud. På den fysiska butiksfronten är MQ måhända den butikskedja som har störst utbud av produkter från Björn Borg.

Björn Borg på nätet

På den svenska onlinemarknaden är Björn Borg ett vanligt klädmärke. Webbutiker som Nelly, Zalando och Heppo utgör några tänkvärda återförsäljare. Brandos kan särskilt rekommenderas för dem som letar efter skor från varumärket.

Sponsrade länkar