Odd Molly kläder

Sponsrade länkar


Odd Molly är ett numera världsberömt klädmärke som slog igenom stort efter bara tio år på klädmarknaden. Märkets grundare är konstnären Per Holknekt och designern Karin Jimfeldt-Ghatan.

Odd Molly

Odd Molly är ett populärt svenskt klädmärke som tillverkar toppar, klänningar, blusar och tunikor. Märket kännetecknas av en extrovert – nästan en smula aggressiv – mönstersättning och talrika färgkombinationer på ett och samma plagg. Kläderna har i regel broderier, krås eller spetsmönster och märket andas genomgående vintage. Kläderna kan således betraktas som okonstlat vackra – inte coola – och förmedlar snarare känsla och harmoni än hänsynslös självsäkerhet. Plaggens vintageinspirerade look förmedlar en känsla av en djup hemlighetsfull romantik; kvinnan bakom plaggen förväntas med andra ord ha en rik inre tankevärld och stora drömmar.

Odd Molly kläder på nätet

Varumärket Odd Molly återfinns hos en rad detaljister på nätet. Odd Molly kan t.ex. köpas via Nelly, Sid and Sally, Folk och – inte minst – varumärkets egen webbutik som återfinns på den officiella hemsidan (oddmolly.com). Räkna med att priserna inte varierar särskilt mycket mellan olika försäljare och tänk på att kläderna håller jämförelsevis höga priser; ett faktum som gör att plaggen riktar sig till en välbemedlad konsumentgrupp. I gengäld får du världsberömda svenskdesignade plagg, som varken är slentrianmässiga eller massproducerade.

Kollektioner exponeras på hemsidan

Den som vill bekanta sig närmare med Odd Mollys klädkollektioner kan med fördel kika in på varumärkets officiella hemsida. Här exponeras varje plagg med både närbild och produktinformation. Den som vill hålla sig uppdaterad rekommenderas varmt att prenumerera på varumärkets nyhetsbrev.

Sponsrade länkar