Hummel kläder

Sponsrade länkar


Hummel är världens enda helt och hållet danska sportmärke. Hummel tillverkar både renodlade sportkläder och vardagsplagg med en sportig touch för herrar, damer och barn.

Hummel

Hummel utgör ett i raden av många danskättade klädmärken; men till skillnad från många övriga klädmärken producerar Hummel sportkläder för alla målgrupper – damer, herrar och barn. I märkets produktsortiment ingår även skor, som bland annat kan köpas hos återförsäljare som Nelly och Brandos. Hummel är mest känd för sina sneakers och canvasskor.

Hummel kläder online och i butik

På den svenska onlinemarknaden har märket ett högt anseende; Hummel finns bland annat representerat hos kända återförsäljare som Nelly, Sportamore, Junkyard och Zoovillage. Vi vill dock slå ett särskilt slag för Sporthojans webbshop, som i skrivande stund har bäst utbud och lägst priser på den svenska nätmarknaden. Bland de fysiska återförsäljarna bör Åhléns och Mondo särskilt nämnas.

Rikt utbud av plagg

Eftersom märket omfattar alltifrån jackor till skor och barnkläder får man räkna med att leta en bra stund innan man hittar rätt återförsäljare. Det finns nämligen få webbutiker som tillhandahåller hela Hummels produktutbud. Istället väljer butikerna ut de plagg som passar deras koncept allra bäst. Junkyard väljer t.ex. ut plagg med vågad design och inslag av street och action, medan Nelly är mera vardagsbetonat i sitt produkturval. För den som vill få en överblick över Hummels produktutbud i sin helhet finns den officiella hemsidans webbutik att tillgå.

Sponsrade länkar