Insight kläder

Sponsrade länkar


Insight är ett australiensiskt varumärke som började med att tillverka surfbrädor. Numera koncentrerar sig Insight enbart på att tillverka genomtänkta och färgglada surf- och skateboardkläder i en rockig och moderiktig stil.

Insight

Insight är ett klädmärke från Australien som kombinerar sexiga, rockiga och roliga attribut med typiska surf- och skateboardinslag. Märket hör till de lyxigaste surfmärkena och används bland annat av framgångsrika surfare och skatare. I vårt tycke är märket ett av de roligaste och mest moderiktiga märkena inom denna klädkategori. Surf- och skateboardkläder brukar nämligen, av modekännare, klassas som både småtrista och slentrianmässiga. Insight säljer både dam- och herrplagg. Herravdelningen lockar, på förekommen anledning, flest köpare. Detta trots att märket även erbjuder en välsorterad damgarderob med alltifrån toppar till jeans och skjortor.

Insight kläder i Sverige och online

Insight har en officiell hemsida (insight51.com) som även innehåller en webbshop. Tänk dock på att webbutiken inte har bas i Sverige, vilket medför långa leveranstider och höga fraktkostnader. På den svenska onlinemarknaden finns märket representerat i kända butiker som Ohana, Junkyard, Nelly (begränsat sortiment), Zalando och Urban Clothing. Märket förekommer även i välsorterade fysiska skateboard- och surfbutiker.

Många USA-baserade webbutiker

Insight har inga konceptbutiker i Sverige utan återfinns i första hand sporadiskt hos olika detaljister. På den amerikanska marknaden – där märket är betydligt mer känt än hemmavid – finns märket representerat i en rad kända webbutiker. Insights officiella hemsida tillhandahåller en länklista till amerikanska webbutiker. Merparten av dessa möjliggör försäljning till utlandet.

Sponsrade länkar