Bikbok kläder

Sponsrade länkar


Bikbok är en butikskedja från Norge som tillhandahåller egendesignade tjejkläder med ett högt mått av stilren trendighet. Kläderna, som i strikt bemärkelse är märkeslösa, säljs till tilltalande priser.

Bikbok

Bikbok är ett företag med norsk grund, som i skrivande stund har butiker i Skandinavien, Storbritannien och Baltikum. Kläderna är designade internt – av företagets egna produktdesigners – som emellanåt varieras med jeans från Foxy och Fallon. Märkets målgrupp består i första hand av unga tjejer och ungdomliga kvinnor som vill optimera sin ekonomi utan att skära ner på moderiktigheten i sin outfit.

Låg prisnivå gör märket attraktivt

De kläder som återfinns i Bikbokbutikerna håller allmänt en låg prisnivå. Detta är möjligt tack vare avsaknad av regelrätta märkeskläder samt av det faktum att märkets kläder designas av företaget själv. I kollektionerna återfinns alltifrån flashiga vardagsklänningar till underkläder och ytterplagg. Varumärkets officiella hemsida (bikbok.com) delar med sig mer detaljerad information om produktutbudet. Hemsidan erbjuder även en bildöversikt över produktutbudet, liksom en komplett butiksförteckning. I Sverige finns märket representerat i form av ett trettiotal olika butiker.

Accessoarer från Bikbok

Bikbok säljer även accessoarer som i högsta grad är kompatibla med märkets klädesplagg. Däremot kan det vara klokt att variera sin outfit till den grad att inte alla plagg och accessoarer kan härledas till just Bikbok. Bland de accessoarer som återfinns i butikerna ingår bälten, väskor och billiga smycken – men även en handfull olika skomodeller. Accessoarerna är emellertid vare sig unika eller moderiktiga – motsatsen gäller dock för kläderna.

Sponsrade länkar