Humör kläder

Sponsrade länkar


Humör är ett danskt klädmärke som hämtat inspiration från street och elektronisk musik; kläderna är även inspirerade av hiphop och extremsporter.

Humör

Humör är ett danskt klädmärke som tillverkar kläder för unga, aktiva killar. Kläderna är ur modesynpunkt att betrakta som en salig blandning av street, action och inslag från subkulturer vars ledstjärna utgörs av den elektroniska musiken. Samtidigt är Humörs designers måna om att inspireras av en urban och moderiktig stil, som kan användas i både formella och informella sammanhang. Mystiken bakom märket bottnar således i att stilen inte är klart kategoriserbar; inte heller är det möjligt att förutspå hur nästa klädkollektion kommer att se ut.

Humör kläder online

Den som vill shoppa kläder från Humör gör klokt i att inleda sin shoppingrunda på nätet. I Sverige finns märket representerat hos återförsäljare som Nelly, Zalando och Junkyard. Märkets prislappar är knappast återhållsamma med bläcket; räkna med att få betala en 500-lapp för ett par shorts och lika mycket för en snygg skjorta. Men å andra sidan – ungdomar som är beredda att investera i denna typ av plagg är också beredda att betala ganska bra.

Kläder för övriga målgrupper

Humör säljer även barnkläder och enstaka universella plagg som kan användas även av tjejer. Humörs barnplagg finns bland annat representerade hos återförsäljare som Smartkid och Fashiongate. Beakta dock att utbudet av barnplagg kan vara begränsat i onlinehandeln. Den som vill shoppa loss ordentligt bör besöka någon av märkets konceptbutiker i Danmark.

Sponsrade länkar