Itab kläder

Sponsrade länkar


Itab är en tillverkare av robusta kläder för arbete och fritid – såväl ytterplagg som underkläder. Märket säljer även accessoarer och olika skydd för ögon och öron.

Itab

Itab är en av landets ledande tillverkare och återförsäljare av robusta arbetsjackor, men även en rad andra plagg och accessoarer förekommer i produktsortimentet. Kläderna kan användas såväl på fritiden som i arbetet och plaggen håller överlag mycket hög kvalitet. Priserna är enligt vår bedömning mycket attraktiva i förhållande till klädernas kvalitetsintryck.

Hemsida med måttabell och fullständig produktinformation

En vanlig brist bland webbaserade klädbutiker är att de plagg som saluförs online inte har tilldelats tillräcklig produktinformation; t.ex. storleksförklaringar och färgbeskrivningar. Itabs storlekar återfinns såväl i bokstavsordning (S till XXL) samt i form av siffror. För den som ändå skulle känna sig osäker finns en måttabell i den övre menyraden, där plaggens storlekar på ett pedagogiskt sätt omvandlas till kroppsmått.

Itab kläder online

För den som vill besöka Itab finns en besöksadress i det avlägsna Surahammar. Således är det smidigast att handla kläder från Itab online. Märkets produktutbud kan köpas i sin helhet på den officiella hemsidan (idefixteko.se). Högst upp i den vänstra menyraden framgår vilka plagg som för stunden säljs till kampanjpriser. Köpvillkoren är i vårt tycke generösa – bland annat erbjuds 30 dagars ångerrätt – och företaget bjuder på frakten vid beställningar som överskrider 1000 kronor. Tänk dock på att företaget gör en kreditkontroll på den som väljer att betala sitt köp med vanlig faktura.

Sponsrade länkar