Pulz kläder

Sponsrade länkar


Pulz är ett klädmärke med danskt ursprung med en bakgrund som jeanstillverkare. Numera omfattar produktsortimentet även andra klädesplagg.

Pulz

Pulz är ett danskt klädmärke som initialt tillverkade jeans i en tuff rå stil, som vägdes upp av mjuka feminina drag i färgval och mönstersättning. Märket skapar således en helhet som till stor del är baserad på ytterligheter; något som går väl hem hos den urbana modekvinnan som är märkets oinskränkta målgrupp. Pulz blandar även olika stilar, vilket gör märket än mer unikt.

Pulz ovanligt i Sverige

Pulz är än så länge ett oförtjänt udda klädmärke i Sverige. På andra sidan Öresund hör märket fortfarande till storsäljarna bland jeans; just jeans och denim är nämligen märkets självklara signum trots att produktutbudet vidgats väsentligt sedan märkets födelse. På klädmärkets hemsida (pulzjeans.dk) finns en förteckning över de plagg som ingår i märkets senaste kollektioner.

Representation i svenska webbutiker

Den som vill handla Pulz i Sverige har i skrivande stund många olika webbutiker att sovra mellan. Tänk dock på att utbud och priser kan variera starkt mellan olika butiker, varför det lönar sig att kolla runt lite extra eller att ta en prisjämförande sida till hjälp. Börja förslagsvis med att granska produktutbud och priser i butiker som Smartgirl, Meinto och Sid and Sally. Inom danskt internet finns betydligt fler återförsäljare att välja mellan – och frakten från Danmark går numera snabbt. Prisnivån i Danmark brukar inte heller vara märkbart högre än hemmavid.

Sponsrade länkar