Jackpot kläder

Sponsrade länkar


Jackpot utgör ett i raden av danska kvalitetsmärken som säljer kläder till en modemedveten kvinnlig publik. Jackpots ledord är personlig enkelhet och tidlöshet i kombination med glada mönster.

Jackpot

Jackpot är ett i raden av danska kvalitetsmärken, vars självklara fokus ligger på trendiga damkläder. Day hamnar ungefär i samma produktkategori som tillverkaren Cream – också bördig från Danmark – medan plaggen från märkena Saint Tropez, Object och Masai får betraktas som betydligt mer utmanande. En fördel med Jackpot är således att plaggen kan användas i flera säsonger utan att de blir modemässigt urvattnade. Bra för den som har ont om tid att strosa runt i klädbutikerna, men mindre gynnsamt för personer med shopping som sin förnämsta hobby.

Jackpot kläder på nätet och i fysiska butiker

Kläder från Jackpot återfinns såväl i den fysiska handelns som i nätbaserade webbutiker. Den som vill få en förteckning över varumärkets butiker kan förslagsvis kika in på den officiella hemsidan (jackpot.dk). Notera att de detaljister som nämns i listan kan ha ett mycket varierande utbud; således kan det vara klokt att ringa sin närmaste butik – i synnerhet ifall man är ute efter ett specifikt plagg. På nätet är det däremot betydligt lättare att få en översikt över produktutbudet – men tyvärr till stor del pga. att utbudet är begränsat. Följande butiker kan särskilt rekommenderas:

  • Meinto.se – tillhandahåller i skrivande stund endast tio plagg från varumärket.
  • Tuvstarr.se – en ypperlig fyndgruva för den som vill köpa kläder från Jackpot i andra hand.

Jackpot är med andra ord ett klädmärke som allra helst bör köpas i den fysiska handeln. Fördelen med märket är dock att utbudet kan vara riktigt bra – inte minst i mindre städer på landsbygden.

Sponsrade länkar