Cream kläder

Sponsrade länkar


Klädmärket Cream kommer ursprungligen från Danmark och säljer huvudsakligen stämningsrika damkläder med en romantisk touch. Både färger och prislappar är tilltalande för ögat.

Cream

Cream är ett danskt varumärke som riktat in sig mot att sälja trendiga damkläder, vars färger och mönstergivning utstrålar en romantisk återhållsamhet. Färgen är inte gräddvit, som namnet kanske ger sken av, men däremot alltid ljus – pasteller varvas t.ex. med vitt och gult. Ett uppmärksamt öga noterar direkt att somliga plagg är försedda med retroinspirerade spetsdetaljer. En av fördelarna med varumärket Cream är vidare möjligheten att köpa tillbehör och accessoarer – även dessa designade utifrån samma romantiska baskoncept.

Cream kläder online – och andra återförsäljare

Den som vill shoppa kläder från Cream på nätet bör i första hand besöka varumärkets officiella webbutik på cream-clothing.com. Följande urval av återförsäljare kan också rekommenderas:

  • Alvashus.se – webbutik som inrymmer en handfull plagg från Cream.
  • Karlbjer.se – tillhandahåller i skrivande stund ca tjugo olika klädesplagg specifikt från Cream.
  • Oki-doki.se – begränsat utbud men attraktiva priser.
  • Billaofsweden.se – tillhandahåller även smycken och tillbehör från Cream.

Tänk även på att klädesplagg från Cream även återfinns i fysiska butiker – i första hand hos återförsäljare med en stark lokal förankring inriktade mot kvalitetskläder. Hit hör t.ex. Fanny Michael och Wilma i Göteborg och Wild Roses i Stockholm. På hemsidan återfinns en butiksförteckning med detaljister runt om i landet. En av fördelarna med de fysiska butikerna framför näthandeln är möjligheten att fynda Cream kläder på rea. På den nätbaserade marknaden är prissättningen däremot mera standardiserad.

Sponsrade länkar