Zizzi kläder

Sponsrade länkar


Zizzi är ett danskt klädmärke som tillverkar moderna, glada och roliga kläder för kurviga kvinnor. Kläderna, som håller hög kvalitet, kan fås i storlekar ända upp till 56.

Zizzi

Zizzi är ett danskt klädmärke som tillverkar roliga och glada damkläder i vacker design. Klädernas glada mönster och distinkta färgkombinationer gör plaggen mer moderna än tidlösa. Kläderna kan användas till både vardag och fest – de facto inrymmer märkets kollektioner kläder som kan användas för att skapa en fullständig outfit. Tänk dock på att den som baserar sin outfit enbart på plagg från Zizzi lätt kan upplevas som extrovert. Detta med anledning av märkets offensiva mönster och iögonfallande färgsättning. Att med klädernas hjälp signalera ett visst personlighetsdrag är i sig inte fel – förutsatt att det drag man signalerar stämmer överens med verkligheten.

Zizzi – på nätet och i konceptbutiker

Varumärket Zizzi har i skrivande stund ett tjugotal konceptbutiker i Sverige. Märket återfinns även hos hundratals olika återförsäljare – inte minst online. På nätet finns Zizzi t.ex. representerat hos Ellos, Nelly, Modegallerian och i den danska butiken Hos Jytte. Priserna kan variera mellan olika återförsäljare – betrakta därför de prisangivelser i webbshoppen på den officiella hemsidan (zizzi.dk) som riktpriser och försök sedan köpa plaggen något billigare hos en detaljist.

En unik satsning på stora storlekar

I vårt tycke är Zizzi det varumärke som bemödat sig mest att skapa en kollektion riktad till mulliga kvinnor. Utbudet är stort och priserna är ytterst humana. Inte minst med hänvisning till det faktum att den som eftersträvar stora plagg i motsvarande trendklass får räkna med att specialbeställa via skräddare.

Sponsrade länkar