WESC kläder

Sponsrade länkar


WESC är ett relativt nytt märke på den svenska klädmarknaden. Märket, som har djupa rötter i skateboardkulturen, satsar idag på modern streetfashion.

WESC

För personer som vill kombinera nätta inslag av street med allmänna modetrender kan ha stor glädje av klädmärket Street, som positionerar sig inom streetfashion. Märkets klädkollektioner kommer ut två gånger om året och omfattar plagg utarbetade för både herrar och damer. Produktutbudet inrymmer bland annat jeans, underkläder, badmode och accessoarer, vilket innebär att det är fullt möjligt att skapa en komplett outfit helt baserad på plagg från WESC. För dem som inte känner till WESC kan märket, rent stilmässig, härledas till mera kända varumärken såsom Billabong och Burton.

WESC online och i den fysiska handeln

Genomsnittspriserna för kläder från WESC ligger helt klart över medel. För ett par robusta jeans i tålig denimkvalitet får man vara beredd att betala närmare en tusenlapp. För den som vill bekanta sig med varumärkets fullständiga produktutbud – och dessutom handla WESC kläder på nätet – kan den officiella hemsidan (wesc.se) med tillhörande webbutik rekommenderas. I den fysiska handeln återfinns varumärket bland annat hos Sid and Sally, Nelly och Junkyard.

Konceptbutiker i Mellansverige

Varumärket WESC har i skrivande stund konceptbutiker i Stockholm och i Örebro. Därtill finns märket representerat hos ett hundratal mindre detaljister runt om i Sverige. Tänk dock på att enskilda detaljister i regel har ett begränsat utbud av plagg från specifika varumärken. Den som är intresserad av just WESC bör således hålla sig till märkets officiella webbutik eller någon av de två konceptbutikerna som nämnts i det föregående.

Sponsrade länkar