Ljung kläder

Sponsrade länkar


Ljung är ett renommerat, svenskt klädmärke som säljer herrkläder i toppklass. Märket har förmått fånga en publik som vill klä sig elegant, moderiktigt och stilrent – utan att klassas som snobbar.

Ljung

Ljung säljer kläder som i första hand passar unga män mitt i karriären. Plaggen är funktionella, moderna och stilrena på samma gång. Plaggen, som ofta är enfärgade eller enkelt mönstrade, signalerar klass utan att ge uttryck för snobbism. Den som vill sovra bland det rika utbudet – som inrymmer alltifrån skjortor till kostymer och shorts – kan besöka webbshopen på märkets officiella hemsida (ljung.net). För förstagångskunder, som inte är förtrogna med märkets storlekssättning, finns en pedagogisk storleksguide på hemsidan. Allt för att underlätta för kunder som vill handla kläder från Ljung på nätet.

Ljung kläder hos andra återförsäljare

På hemsidan finns en komplett butiksförteckning över detaljister. Som framgår av hemsidan återfinns märket hos etablerade återförsäljare som Stuk, Åhléns, Spirit och Focus. Eftersom det är upp till detaljisterna att prisbestämma de olika plaggen har följden blivit en viss diskrepans i fråga om prissättningen mellan olika detaljister. Det kan därför löna sig att använda en prisjämförande sida för att vaska fram det billigaste plagget. Utgå alltid från de riktpriser som anges i webbshoppen på Ljungs officiella hemsida.

Svårt handla Ljung på rea

Det är svårt att säga exakt när och var de olika detaljisterna planerar att rea ut kläder från Ljung. Mycket handlar om tur. Den som vill leta efter kampanjerbjudanden hos de fysiska återförsäljarna hittar sällan information på deras hemsidor. Det bästa sättet är helt enkelt att hålla utkik – och slå till spontant när priserna råkar vara nedsatta.

Sponsrade länkar