Molo kläder

Sponsrade länkar


Molo är ett danskt klädmärke som säljer förträffliga barnkläder som lyfter fram lekfulla och glada attribut. Kläderna kombinerar en oskyldig och glad stil med lyckat resultat som följd.

Molo

Molo är ett danskt kvalitetsmärke som säljer barnkläder med en glad och lekfull touch. Klädkollektionerna har både glada och råa inslag och skarpa kontraster, vilket paradoxalt nog skapar en harmonisk och annorlunda helhet. En del plagg har heltäckande naturmotiv, medan andra är enkelt randmönstrade. Märket tillverkar både ytterplagg (främst funktionsplagg) och funktionella inomhuskläder. Många av plaggen är dessutom universellt designade och kan därför, med fördel, användas av både flickor och pojkar.

Molo kläder i svenska webbutiker

Bland svenska återförsäljare på nätet återfinns varumärket Molo bland annat hos Nelly, Babyshop.se och Barnlyan.se. Men varumärket finns även representerat hos övriga butiker, däribland Okidoki, Harmonibarn och Anna Cill. Priserna varierar inte särskilt mycket mellan olika återförsäljare – fokus i letandet bör således vara att hitta ett snyggt och passande plagg.

Överlag genomsnittliga priser

Molos prissättning kan betecknas som genomsnittlig; för en enkel sparkdräkt får man t.ex. betala ca 300 kronor. Priserna för bodies med korta ben, liksom funktionella bomullsshorts, ligger på ungefär samma nivå. Molo utmärker sig därmed inte särskilt positivt på prisfronten. Märkets styrka ligger istället hos det harmoniska lugnet och den överlägsna funktionaliteten hos barnplaggen. Kläderna är nämligen utformade för att barnet ska kunna röra sig fritt – samtidigt som kläderna är både snygga, flashiga och bekväma.

Sponsrade länkar