Depalma kläder

Sponsrade länkar


Depalma är ett svenskägt klädmärke som tillhandahåller kläder i extremklassen. Märket inledde sin karriär genom att tillverka arbetskläder, men kännetecknas idag av en stil som blandar street, rock och raggarmode.

Depalma

Depalma är ett klädmärke med rötter i Kalifornien. Märket, som numera är svenskägt, tillverkar kläder för både killar och tjejer. Plaggen kännetecknas av en extrovert stil som blandar influenser från skateboardvärlden med drag från Rockabilly och Hot Rod och Custom. Märket erbjuder även accessoarer, handskar, kepsar och strumpor. Majoriteten av plaggen exponerar varumärkets logotyp på ett framträdande sätt.

Depalma kläder online

Kläder från Depalma kan med fördel köpas på nätet, bland annat i följande kända butiker:

  • Meinto – har i skrivande stund ett sortiment med ett tiotal plagg från varumärket. Företrädesvis t-shirts.
  • Junkyard – erbjuder ett femtiotal produkter från Depalma. Alltifrån strumpor till t-shirts och linnen. Pojkkläderna dominerar sortimentet.
  • Zoovillage – säljer i första hand pojkkläder med betoning på jackor, skjortor och byxor.

Den som kan tänka sig att handla från utlandet bör i första hand kika in på varumärkets officiella hemsida (depalmaclothing.com). Här återfinns en webbutik med Depalmas totala produktutbud. Tänk dock på att priserna anges i dollar och att leveranstiden kan bli något längre än från de svenska webbutiker som nämns i det föregående. I gengäld är priserna lägre – i synnerhet när dollarkursen är förmånlig. På hemsidan finns även en särskild kategori för klädesplagg som för tillfället reas ut.

Sponsrade länkar