Jofama kläder

Sponsrade länkar


Jofama är ett svenskt klädmärke som bland annat säljer MC-kläder i mycket hög kvalitet. Märket såldes tidigare under namnet Jofa – tillika ett av de ledande varumärkena inom sportutrustning och skinnkläder.

Jofama

Jofama är ett klädmärke som såg sitt ljus för första gången år 1926. Märket gjorde sig känt som tillverkare av sportutrustning med namnet Jofa. Efter att grundaren Oskar Jonsson delat upp märkets produkter i två kategorier – skinnkläder och sporttillbehör – valde han att låta klädavdelningen marknadsföras under namnet Jofama. Bland sportutrustning är märket Jofa fortfarande synonymt med ledord som kvalitet och säkerhet.

Moderiktiga och funktionella skinnkläder

Klädmärket Jofama har gjort sig känd i hela Norden som det ledande varumärket inom skinnkläder till MC och Scooter. Bland varumärkets produkter återfinns självfallet även vardagsplagg, skinnjackor och allehanda fuskpälsar. Märket har överlag en hög modegrad och utmärkt kvalitet. I den svenska detaljhandeln finns Jofama representerat hos återförsäljare som Nelly, Sid and Sally, Modegallerian och den välkända tjejbutiken Smartgirl.

Läderkläder för vackra tjejer

I vårt tycke är Jofama undervärderad i fråga om utbudet av sexiga läderklänningar för tjejer. För 2000 kronor kan man komma över en enfärgad läderklänning i tight utförande. Klänningarna försluts i regel med blixtlås och är försedda med axelband av samma läderkvalitet som själva klänningen; något som skapar en enhetlig outfit. Dessa klänningar kombineras alldra helst med klackskor i samma basfärg som klänningen. Jofamas läderklänningar återfinns bland annat hos Smartgirl.se.

Sponsrade länkar