Joy kläder

Sponsrade länkar


Joy är en butikskedja som riktar in sig mot moderiktiga kläder för både dam och herr. Prisklassen är något högre än t.ex. H & M – men även kvalitetsintrycket är bättre.

Joy

Joy är en butikskedja som säljer både dam- och herrkläder med kvinnor som dominerande kundgrupp. Joy är ett numera etablerat varumärke på den svenska klädmarknaden; märket har existerat sedan 1971 och har en bestående popularitet. I Sverige har märket drygt 60 fysiska butiker. Dessa listas på företagets officiella hemsida (joyshop.se). Här kan man även granska öppettider och butikernas adresser. Tyvärr är det inte möjligt att handla Joy kläder på nätet; inte heller återfinns produktutbudet online. Som kund är man således helt hänvisad till den fysiska handeln.

Kvalitetskläder till lågpris

De flesta bedömare är överens om att kläderna från Joy håller högre kvalitet än motsvarande plagg från t.ex. Gina Tricot och H & M. Detta motiverar således den något högre prissättningen. Som kund kan man räkna med att de kläder som återfinns i Joybutikerna är uppdaterade i fråga om trender och färger. Utbudet uppdateras och anpassas regelbundet till säsongens klimat. På hemsidan återfinns en flik med de senaste tillskotten i produktsortimentet.

Joy tillämpar öppet köp enligt praxis

Den som handlar kläder från Joy kan räkna med att kunna returnera kläderna inom 14 dagar. Kläderna kan returneras i närmaste butik oavsett var de köpts. Glöm inte att – som alltid vid klädshopping – ta med originalkvitto ifall du avser returnera en produkt.

Sponsrade länkar