B. Young kläder

Sponsrade länkar


B. Young är ett danskt klädmärke som grundades i början av 1990-talet. Märket, som enbart säljer damkläder, kännetecknas av en slipad och distinkt design i kombination med balanserade färgval och mönster.

B. Young

B. Young är ett danskt kvalitetsmärke med över 250 konceptbutiker runt om i Europa. Märkets fullständiga butiksutbud listas på den officiella hemsidan (byoung.com). Fokus hos märket ligger i mångt och mycket på att vaska fram rätt produkter vid rätt tidpunkt. Detta innebär följaktligen att kollektionerna är anpassade till årstidernas skiftningar – varje år presenterar märket sex kollektioner – samtidigt som de bär influenser från aktuellt mode.

Inspiration i konceptbutikerna

B. Young försöker att i möjligaste mån inspirera sina kunder i konceptbutikerna. Plaggen är således noggrant utvalda och presenteras på ett sätt som får kunder att fokusera både på detaljer och på helheter. I märkets utbud ingår alltifrån klänningar till tunikor, toppar och hela outfits. Konceptbutikerna är det bästa stället att fynda aktuellt mode från B. Young även om märket också återfinns hos andra återförsäljare i detaljhandeln.

B. Young kläder online

Den som vill handla B. Young kläder online kan inte vända sig till någon konceptbutik eller officiell webbshop. Den officiella hemsidan innehåller visserligen shoppingmöjligheter, men som kund måste man först registrera ett användarkonto; något som kan kännas onödigt komplicerat. Tänk också på att leveranstiden för beställningar från den officiella webbshoppen är ganska lång jämfört med snittet på onlinemarknaden. Vi rekommenderar istället kända nätbutiker som Nelly eller Zalando.

Sponsrade länkar