Solid kläder

Sponsrade länkar


Solid säljer moderna herrkläder riktade till unga, trendmedvetna män i åldersspannet 18 till 30 år. Solid hör till ledarna inom modekläder för unga män i Sverige och Skandinavien.

Solid

Solid är ett självklart val för modemedvetna killar i åldersspannet 18 till 30 år. Plaggen kännetecknas av en allmänt hållen trendighet – utan några distinkta inslag av street, hiphop eller andra subkulturer. Klädmärkets fördel består således i att stilen är neutralt ungdomlig och fri från inslag av gatumode – samtidigt som plaggen är okonstlat bohemiska.

Solid – konceptbutiker och återförsäljare

Solid har i skrivande stund två konceptbutiker på den svenska marknaden – en i Malmö och en i Nacka. I övriga Europa har märket en desto bredare representation. En fullständig butiksförteckning återfinns på märkets officiella hemsida (solidmen.com), som tyvärr inte innehåller någon webbutik. För den som vill fynda kläder från Solid på nätet finns en rad olika återförsäljare att tillgå. Hit hör bland annat Sid and Sally, Nelly, Smartguy, Meinto och Johnells.

Varierande priser hos olika försäljare

Det faktum att klädmärket saknar en officiell webbutik leder till att man som kund inte har någon given internetkälla med information om rikpriser för de olika plaggen från Solid. Detta leder till att priserna kan variera starkt mellan olika återförsäljare. På förekommen anledning rekommenderas man som kund använda sig av en prisjämförande sida innan man handlar Solid kläder online. På så sätt får man en ungefärlig uppfattning om det rådande prisläget – och kan själv avgöra vilken butik som erbjuder de mest gynnsamma priserna.

Sponsrade länkar